duminică, 26 iunie 2011

Fujisato, Happo şi Mitane

Fujisato este un oraş din prefectura Akita, Japonia, în 2003 având o populaţie de 4,448 locuitori şi o suprafaţă de 281.98 kilometrii pătraţi.
Oraşul este amplasat într-o vale mică, la poalele munţilor Shirakami. Colinele sunt pline cu iarbă verde, luxurinată primăvara, minunat de oranj în timpul toamnei, iar iarna sunt acoperite de zăpadă sclipitoare. Deoarece se află în mijlocul munţilor, temperatura în Fujisato poate scădea considerabil în timpul nopţii, căderile de zăpadă tinzând să fie mai abundente aici decât în celelalte municipii vecine.
Locurile unde poţi servi masa se află în centrul oraşului. Există magazine ce vând ramen, un sushi bar şi o sală de mese în interiorul primăriei, numită Tashiro.
Aici există şi un mic turn spre cer, de 317 metrii, la 10 minute de condus din centrul oraşului.
Fujisato are şi un izvor termal propriu, Yutoria.
Este destul de dificil să străbateţi munţii Shirakami, mai ales cu un vehicol fără tracţiune, căci dtumurile spre vârf nu sunt pavate şi sunt greu accesibile, aşa că mai bine v-aţi limita la a face fotografii din oraş sau, dacă nu, să urcaţi cu un grup organizat.
Happo este un oraş din Akita, creat în martie 2006 din unirea satului Minehama şi oraşului Hachimori. Are o populaţie de 8,824 locuitori şi o suprafaţă de 234.19 kilometrii pătraţi.
Mitane este un oraş din districtul Yamamoto, Akita. S-a format prin unirea oraşelor Yachiryu, Koto'oka şi Yamamoto.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu