marți, 10 ianuarie 2012

Saori Atsumi

Saori Atsumi, născută pe 2 februarie, este o cântăreaţă japoneză. Ea este activă sub casa ei majoră de discuri din 2007. Cu toate că numele ei este scris în katakana, numele ei din naştere se scrie în kanji.
Ultimele sale lansări sunt în format digital; "Namida no riyu, lansat pe 26 noiembrie 2008 şi ultimele sale colaborări cu Kanae Ito, unde a furnizat versurile şi a compus două din piesele sale din single-ul "Yume・Miru・Kokoro", intitulate "Setsuna Rabu Reta" şi "Yuwake Mamaredo".
Despre Saori Atsumi
Viaţă personală
Saori Atsumi s-a născut pe 2 februarie în Iwata, prefectura Shizuoka. Când a fost mică mama sa obişnuia să-i cânte cântece de leagăn şi să uitilizeze orga în timpul lecţiilor sale de la grădiniţă. Acestea au avut o mare influenţă asupra interesului său către muzică. Ea l-a admirat pe Nagabuchi Tsuyoshi şi a decis să ia lecţii de chitară în gimnaziu. În timpul liceului a început să scrie muzică.
Se ştie că ea poate să deseneze şi să picteze la fel de bine. Ea îşi crează coperţiile şi îşi auto-produce single-urile. Site-ul ei oficial şi-a însuşit coperta ultimului său single, "Namida no riyu". Acest lucru a devenit evident când artista a participat la un eveniment de caritate şi a contribuit cu o geantă ce înfăţişa o operă de artă de-a ei.
Carieră
Înainte de debutul în reclame dădea concerte live în diferite locuri, cum ari fi în Apia din Shibuya, Tokyo, cât şi în magazine, cum ar fi la diferite magazine ale Tower Records.
Ea şi-a produs de una singură o casetă care conţinea două cântece în octombrie 1999, intitulată "Mayonaka no radio". Titlul a fost inclus mai târziu în cadrul primului ei CD produs de ea însăşi, " Tasogare ryuseigun", ce conţinea şi o versiune acustică. CD-ul a fost lansat în iulie 2002.
Apoi a urmat debutul său oficial cu single-ul său "Mukoshi...Mukoshi..." ca ending pentru animeul Midori no Hibi, în 2004.  Mai târziu, în noiembrie, şi-a lansat al doilea mare single, "Bidama". Acesta a devenit ending-ul animeul Genshiken. Single-ul conţine o piesă ascunsă numită "Nagare Hoshi". Este un cover al unui cântec de Magokoro Brothers.
În ziua de Crăciun al acelui an şi-a lansat şi primul album sub o casă de discuri independentă, B-gram Records, intitulat "Anata to watashi to kimi to boku". Al doilea ei album, "Sora iro nostalgie" s-a lansat în aprilie 2006. Al treilea său single major, "Ai", a fost lansat ca opening pentru remake-ul din 2006 a seriei Kujibiki Unbalance. Conţinea şi cover-ul melodiei "Tatoeba kimi no koto" de Kazuyoshi Saito.
Abia era 2007 când şi-a lansat primul mare album. "Tokyo crazy days", care a fost lansat în martie 2007. Conţinea de asemenea câteva single-uri majore, cât şi alte albume independente ale sale. Exceptând trei single-uri, albumele sale nu au intrat niciodată în topul Oricon.
Potrivit unei reclame în Animedia din numărul din septembrie 2007 ea, împreună cu alţi artişti din domeniu, cum ar fi rio şi CooRie au fost invitaţi la concertul seiyuu-lui Sakura Nogawa, "Sakura Nogawa Nyaho~♪ Tour 2007 Love Note". Ultimele sale câteva interviuri pot fi găsite în Voice Newtype, Seiyuu Grand Prix, Seiyuu Animedia, iar ultimul reportaj, din aprilie 2007, în revista Music Freak, care a circulat gratuit în magazinele de CD-uri din Japonia.
Ultimele ei lansări, "Suki ni Naritai and Namida no Riyu" sunt disponibile exclusiv pe iTunes Music Store. Ele sunt lansate sub o casă de discuri independentă. Primul ei single digital, "Aoi Sora ga Mienai" s-a lansat în aprilie 2006 şi este disponibil doar pe Indie Rise. Single-ul este de pe al doilea ei album independent, ""Sora iro nostalgie".
Ea desfăşoară interpretări live în diferite locaţii dar face parte şi din evenimentul de caritate "Tote as Canvas Charity Event" alături de Maroon 5, Masao Kida şi alte cinci celebrităţi.
Colaborări
În cariera sa ea a scris şi compus versuri pentru alţi artişti. A scris versurile pentru "Uso" din albumul "Sayuri Iwata BEST+" al cântăreţei Sayuri Iwata. A compus şi muzica pentru "tears" şi "January 28 ~two of us~"  al mini-albumului independent al cântăreţei Aya Kamiki, "Rock On".
În ceea ce o priveşte pe Sakura Nogawa, a scris melodia "Atto iu jikan" şi versurile pentru "Akashia", care pot fi găsite în albumele "Kazeiro Rensho" şi "Potechi".
Ea a scris versurile pentru cântecul "La La Kuchibue Fuite Iko" a formaţiei Bon-Bon Blanco.
Aranjamentul pentru "Suki ni Naritai" şi "Namida no Riyu" sunt făcute de Daisuke Ikeda.
Discografie
Single-uri
Mōsukoshi… Mōsukoshi…
Bidama
Ai
Yume Iro no Koi Albume
Tokyo Cramzy Days
Albume sub o casă îndependentă de discuri 
Anata to Watashi to Kimi to Boku
Sora Iro Nostalgie
Single-uri digitale
Aoi Sora ga Mienai
Suki ni Naritai
Namida no Riyu
Single-uri auto-produse
Mayonaka no Radio
CD-uri auto-produse
Tasogare Ryūseigun
Compilaţii
Tears...for truth
Neo Generation Vol.1
Mou sukoshi...Mou sukoshi 

Nagare hoshi

Coffe

Ai

Kasabuta






 
Puteţi să-i downlaodaţi şi alte melodii de aici sau aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu