vineri, 20 aprilie 2012

Chata

Chata, născută la 21 noiembrie 1979, este o cântăreaţă japoneză care interpretează melodii tematice pentru jocuri video şi pentru animeuri, fiind deasemenea şi membră în diverse cercuri muzicale doujin. Cercul ei privat se numeşte Usagi Kinoko.
Biografie
Chata şi-a început cariera muzicală în anul 1998. Ea obişnuia să participe în scrierea versurilor de pe un forum al Niftyserve, pentru muzica Original MIDI. Ea a participat în multe cercuri muzicale doujin, în majoritatea ca vocalistă, iar în unele ca seiyuu. În acelaşi timp Chata şi-a lansat melodii pe cont propriu în cadrul cercului Usagi Kinoko, pe care îl deţine. Ea este principala seiyuu pentru două cercuri muzicale doujin, Idea, cunoscut anterior ca Souleave, şi My sound life. În martie 2007 a colaborat cu compozitoarea Yoko Shimomoura şi şi-a lansat primul album de debut, "Murmur". În acelaşi an a interpretat şi endingul pentru seria anime Potemayo, difuzată pentru prima oară în luna iulie.
Chata este cunoscută pentru vocea sa suavă, asemenea unei şoapte. Ea este prietenă apropiată cu muzicienele doujin Rekka Katakiri şi Haruka Shimotsuki, ele colaborând cu prilejul a multe ocazii. Cândva ele au format un grup, Shimochamin, ce a existat din decembrie 2006 până în iunie 2007, toate trei găzduind un show la un radio de pe internet numit "Harechatta Utatane Biyori". Eam Rekka şi Haruka au participat la muzicalul Ar tonelico Hymmnos Side Cocona.
Discografie
Single-uri
  1. Bravery ~tadoritsukitai kimi e~
  2. Utatane
  3. Suiheisen Made Nan Mile? 
Albume
  1. murmur
  2. Sora no Kioku
  3. Chata Works Best
  4. Nanairo 
  5. Chata Works Best II   
Utatane
 
Anasthesia

Step of cloud

Harukaze

Dango daikazoku


 Alte melodii găsiţii aici sau aici ^-^

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu