duminică, 24 aprilie 2011

Inazawa

Inazawa este un municipiu din prefectura Aichi fondat în noiembrie 1958. În februarie 2010 oraşul avea o populaţie estimativă de 136,904 locuitori, suprafaţa fiind de 79,30 kilometrii pătraţi. Oraşul găzduieşte turnul Solae de testare a lifturilor, care este cel mai înalt turn din lume de acest gen. Inazawa s-a format prin unirea în aprilie 2005 a oraşelor Heiwa şi Sobue.
Istorie 
În secolul şapte a fost înfiinţat antica capitală provincială şi templul provincial Owari.
În secolul al 17-lea se formează două sate în zona drumului care leagă Miya-juku de pe Tokaido de Tarui-juku de pe Nakasendo.
În noiembrie 1958 oraşul Inazawa devine municipiu.
Tot în Inazawa se ţine şi Festivalul oamenilor goi, în cadrul căruia mii de bărbaţi îmbrăcaţi doar cu fudoshi care le protejează părţile intime de frigul aspru al iernii mărşăluiesc pe străzi până la un anumit altar. Aceştea trebuie să fie complet epilaţi de păr şi trebuie să se aştepte să fie zgâriaţi sau bruscaţi de adepţii care încearcă să atingă orice parte din ei la care pot ajunge deoarece se crede că bărbatul dezbrăcat absoarbe ghinionul şi indscreţia de care au dat dovadă cei care l-au atins.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu