sâmbătă, 23 aprilie 2011

Gamagori

Gamagori este un municipiu situat în prefectura Aichi, având în 2003 o populaţie de aproximativ 81,583 locuitori şi o suprafaţă de 56 kilometrii pătraţi. A fost fondat în aprilie 1954.
Evenimentele notabile din Gamagori sunt Festivalul de artificii Gamagori, desfăşurat în ultima duminică din iulie şi Festivalul Miya, care este faimos pentru numărul mare de altare portabile ce sunt purtate pe mare. În interiorul oraşului există mai multe cartiere: Nishiura, Katahara, Kira, Hazu, Mito, Mio, etc. Una dintre cele mai faimoase atracţii turistice este hotelul Prince. Hoteluri ale aceleiaşi companii pot fi găsite şi în alte părţi din Japonia şi din Asia. Hotelului i s-a menţinut stilul original şi este faimos ca hotel unde se cazează împăratul Japoniei când vine în regiune. Grădinille hotelului şi alte împrejurimi sunt locuri populare printre turişti odată cu venirea verii, când înfloresc azaleele. Gamagori este înconjurat deasemenea de "linia cerului", un drum care te duce până pe munţii care înconjoară oraşul, unde te poţi bucura de o vedere panoramică.
Situat pe coastă, în interirul golfului Mikawa.
În zonă există mai multe centre industriale, printre care Denso, Yamahachi Dental, Nidek şi deasemenea există şi o mare comunitate de pescari, dar şi o statuie cu vedere spre mare a lui Koyasu Daishi pe muntele Kobo.
Şi nu în ultimul rând, Gamagori este locul de origine al parcului de distracţii Lagunasia.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu