duminică, 12 septembrie 2010

Liceu şi alte toamne care trec

Mâine încep liceul. Deşi mai vreau încă vreo 15 ani de vacanţă, mă simt oarecum încântată că trec într-a 9 a. Acum, sincer, mă întreb ce voi scrie pe vrema asta, dar sărind în viitor cu 4 ani, într-a 12 a. Probabil atunci mă voi considera mai diferită şi mai imatură, mai copil, cu mai puţină experienţă de viaţă. Dar cu toate astea, sunt convinsă că voi regreta unele momente de acum. Şi cert e că probabil unele lucruri nu se vor schimba la mine indiferent dacă sunt a 9-a sau a 12-a. Ghiciţi care! ^_^
Revin mâine cu impresii.
NOTA A 12-A: Mai am 2 zile şi voi trece în clasa a 12-a. Întradevăr, te-ai schimbat şi nu te-ai schimbat exact cum ai spus tu. Ai devenit mai matură, mai chibzuită. Ai devenit prima din clasă şi acum scrii altfel.Te îngrijorează examenul pentru că aşa eşti tu, deşi sper că nici o depresie nu va mai urma. Şi tot speri să dai la japoneză. Acum şi Corea ţi se pare interesantă. Dar Japonia va rămâne mereu lucrul care îţi place cu adevărat. Acum traduci. Acum faci origami şi funde. Şi citeşti mult mai mult, Aoi-chan.
Oare cum te vei vedea tu în facultate, Aoi-chan?
Notă facultate: în facultate nu te vei vedea diferit dar te vei vedea altfel. Deja au trecut 3 ani de facultate și mule lucruri s-au schimbat. Ești altfel. Ai întâlnit oameni noi, lucrurile sunt noi. Tu ești tot tu dar altfel. E ciudat.Și bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu