sâmbătă, 25 septembrie 2010

Tsubaki I: Sentimente sau raţiune

Capitolul 15

            "Probabil ţi-ai dat sema. Surorile mai mici eram eu şi Aris iar mama lui Ayume e Mary. Mama celor trei fete, Kasa, a fost ucisă de Ayume, dar s-a întrupat în mine. Singu-ra cale de ai pierde urma era să mi se ia şi mie nemurirea. După cum vezi, s-a întâmplat. Mama şi fratele tău te-ar fi împiedicat să treci poarta şi să-ţi găseşti tatăl, de aceea au pierit.
            Te rog, treci poara! Ştiu că cer prea mult, dar fă-o, pentru mine! Arisa?! Nu! Ma-ma , Jhon şi tu... Cine are sângele atât de rece încât să facă asta?! Fata cu zâmbet de de-mon e Ayume! Ea te-a ucis cu sânge rece?! Cum poate fi un copil atât de nepăsător? Tre-cutul ei e groaznic, dar e  vampir? Toate aceste răspunsuri sunt nefolositoare.  Totul se petrece prea rapid.  Nisipul din clepsidra timpului e de neoprit. Parcă mi-a intrat în mintea înceţoşată precum povestea lor, a tuturor din viaţa falsă pe care o trăiesc ca pe un adevăr şters de minciună. Eu însuşi sunt concepută din acest nisip închegat cu apa vieţii? Dacă dorinţa de a trăi dispare precum nopatea în faţa soarelui? Îi voi întâlni pe toţi în împărăţia umbrelor sau voi avea o celulă umedă în care sufletu-mi se va destăinui nimănui?
            -Azmaria? Ce cauţi aici atât de devrem şi îmbrăcată aşa? O picătură de apă s-a evaporat, două, trei. În cât timp v-a exista doar nisip?
            -Tomy? Cum a ajuns el aici?! Dar nu-i pot spune că Arisa a murit! Hai să ne plimbăm! Ce idee!Să mă plimb iarna în maieu.
            -Nu. E frig afară. Cum crezi că vei merge aşa acasă? Ia-ţi nişte haine de la Arisa! Oricum, n-ai zis că vei locui cu noi? Mai bine te conduc acasă ca să-ţi faci bagajul apoi mergem la Aris. Apropo, ne-ai putea lăsa singuri câteva minute? Poftim?!
            -Arisa a fost externată şi a plecat să cutreere oraşul.
            -Minţi! Ea nu se plimbă prin oraş nici odată. De unde ştie el? Stai! Nici eu nu ştiu. Ups!
            -Eşti greu de cap! Am vrut să-ţi spun că a plecat la o farmacie să-şi ia medicamen-tele de pe reţetă.
            -Bine. Serios?! Atunci îi voi spune Isei să pregătească o cină pe cinste. În nici un caz! Măcar n-o să mă trezesc cu ei la uşă. Trebuie să fac curat! O grămadă de cenuşă împrăştiată pe pat nu e chiar normal. Am uitat! Ne vei ajuta şi tu nu-i aşa? Părinţii tăi
s-au trezit nu? Cum au reacţionat când le-ai spus că vei locui de-acum încolo la noi? Ce?! Inventează ceva Azmaria, inventează! Doctorul ăla zuzu a fost uşor de păcălit, dar el...
            -Scuze dar nu pot veni azi! Mama a vrut să plecăm în weekend la munte ca un fel de excursie.
            -Mă mir. Deobicei părinţii nu-şi lasă copii să doarmă la unul din prietenii pe care nu-i cunosc foarte bine, da să-i lase să stea cu cineva total necunoscut... Cam imposibil!
            -Dar au făcut-o! Haide, te scot la o îngheţată!
            -Ai uitat un mic detaliu: e iarnă.
            -Atunci la o prăjitură.
            -De ce vrei cu tot din adinsul să plecăm de aici? E ceva în neregulă?
            -Nu. Ce-ar putea fi? O fată moartă care zace acoperită cu-n cearşaf în spatele meu?
            -Şi atunci de ce nu eşti încălţată? Trebuia să uit ceva!
            -Mi s-a rupt tocul de la pantof.
            -Şi nu pute-ai să-l rupi şi pe celălalt?
            -Nu trebuie să-ţi dau ţie explicaţii! Mai degrabă ar trebui să-mi dau mie explica-ţii. Mă comport mai mult decât penibil. Dacă el... Stai! Azmaria, ai o memori mai proas-tă decât a mamei tale.  Şi ce dacă!  Acest lucru nu trebuie să-mi modifice atitudinea faţă de el!  Ce dacă e colegul meu, ce dacă e vampir,ce dacă el e El! Rămâne tot un dulce îngânfat.
            -Ia-ţi cizmele Arisei şi hai afară! Aici miroase îngrozitor! Şi apropo, nu crezi c-ai inversat rolurile?A spus arogant apoi a pufnit în râs. Probabil i sa părut amuzant că am rămas pe jumătate aplecată când i-am auzit întrebarea. Bine măcar că e prea ocupat să râdă a prost şi nu a observat trupul Arisei. Oare... CE-A SPUS?!
            -Poftim?!
            -Vreau să spun că, citez: "atunci te scot la o îngheţată".S-a sprijinit de tocul uşii şi şi-a reluă atitudinea calmă.
            -A, deci dacă eu îl invit pe Jhon la o îngheţată înseamnă că îl plac sau aşa ceva?
            -Nu am vrut să spun asta! Îşi lăsă pleoapele albe să-i acopere ochiii de nepătruns. Azmaria, nu mai halucina şi convinge-l să plece din salon!
            -Ba da! Ce vrei să insinuezi? Îl înterb cu un glas cât se poate de inocent. Să vedem ce gândeşte domnul"nu am spus asta"!
            -Că mă placi. Şi-a întoarse capul spre uşă, parcă nedorind să-l fi văzut sau auzit spunând aceste cuvinte. Îi e ruşine de ce-a spus? De-asta a reacţionat aşa? Nu! N-ar avea cum să mă placă! E nu am aceleaşi sentimente faţă de persoana sa. Dar dacă el e EL? Ar trebui să-l plac?Dar eu îl consider doar un frate, fratele pe care nu l-am avut ni-ciodată. Jhon?! Chiar a fost un zid în faţa regăsirii mele, sau ea doar a minţit?
            -Cum aş putea să plac un arogant ca tine? S-a întoars spre mine, studiindu-mă pâ-nă la ultimul fir de păr.
            -Se pare că gura vorbeşte fără tine. S-a întoars pe vârful picioarelor şi-a dispărut pe coridorul aglomerat, trântind uşa zgomotos în spatele lui. Nici măcar nu şi-a luat "la revedere". Bine că a închis uşa. N-aş vrea să intre acum vre-o asistentă, sau mai rău: un doctor. Ar fi cazul să plec liniştit acasă, fără ca cineva să mă observe. De ce nu simt ni-mic când mă gândesc la tine, mamă, sau la Jhon? Parcă nici n-aţi făcut parte din trecu-tul şi prezentul meu. Aţi fost doar nişte fantasme, precum fetiţa? Şi voi aţi fost ispitiţi de întuneric? Mariko, tu eşti alinarea mea. Ştii toată povestea? Şi mi-ai putea da un sfat. 

Nu ştiu de ce a apărut aşa. Scuze T_T  Hyuuu! Şi-a revenit!

Iida Kaori-Sakura no hana ga saku goro

Zilele trecute am dat peste o melodie a uneia dintre componentele Morning Musume. Din păcate n-am reuşit să dau nici de versuri, nici de o versiune mp3. Până la urmă mi-am salvat-o de pe youtube cu ajutorul unui site. Versurile le-am scris eu după ce-am văzut şi auzit din video, deci nu vă aşteptaţi să fie fix la fel ca cele originale. Nu vă aşteptaţi la traducere pentru că pe asta chiar nu m-aş pricepe s-o fac. În altă ordine de ideei, vă spusesem c-o să revin cu impresii despre liceu. Cum e la liceu? Hm...bine. Diferit de generală, cu cerinţe mai ridicate, cu alţi profesori care aşteaptă alte lucruri de la tine, cu mai multă punctualitate şi severitate. Dar în rest e destul de bine. Orarul e cam nasol dar eu nu-s în măsură să-l schimb aşa că asta e.



Ichi akezu ni owatta koi
Mabushi sa dake mada oboeteru
Waza to tsumeteku shite mitai anata datta
Daisuki to daisuki to
Kokoro wa wakatteta no ni
Sakura no hana ga saku goro
Itsumo itsumo anata omoidasu
Osanai koi no hakanasa
Sotto oshieteru
Usubeni deshita
Koko ni wa nai arukana yume
Oikaketeru manazashi datta
Doko tabidatsu sono sanaka miokoru asa
Ikanaide ikanaide
Kokoro wa sakendeta no ni
Sakura no hana ga saku goro
Shimai konde ai ga itami dasu
Kanawanu koi no setsuna sa
Mune ni afuredasu
Haru no hi deshita
Sakura no hana ga saku goro
Tooi tooi anata omoidasu
Namida no you na katachi de
Harai mai ochiru
Hanabira deshita

A da! Plănuiesc să mai postez câte ceva zilele astea. Eu plănuiesc, asta-i cert.

duminică, 12 septembrie 2010

Liceu şi alte toamne care trec

Mâine încep liceul. Deşi mai vreau încă vreo 15 ani de vacanţă, mă simt oarecum încântată că trec într-a 9 a. Acum, sincer, mă întreb ce voi scrie pe vrema asta, dar sărind în viitor cu 4 ani, într-a 12 a. Probabil atunci mă voi considera mai diferită şi mai imatură, mai copil, cu mai puţină experienţă de viaţă. Dar cu toate astea, sunt convinsă că voi regreta unele momente de acum. Şi cert e că probabil unele lucruri nu se vor schimba la mine indiferent dacă sunt a 9-a sau a 12-a. Ghiciţi care! ^_^
Revin mâine cu impresii.
NOTA A 12-A: Mai am 2 zile şi voi trece în clasa a 12-a. Întradevăr, te-ai schimbat şi nu te-ai schimbat exact cum ai spus tu. Ai devenit mai matură, mai chibzuită. Ai devenit prima din clasă şi acum scrii altfel.Te îngrijorează examenul pentru că aşa eşti tu, deşi sper că nici o depresie nu va mai urma. Şi tot speri să dai la japoneză. Acum şi Corea ţi se pare interesantă. Dar Japonia va rămâne mereu lucrul care îţi place cu adevărat. Acum traduci. Acum faci origami şi funde. Şi citeşti mult mai mult, Aoi-chan.
Oare cum te vei vedea tu în facultate, Aoi-chan?
Notă facultate: în facultate nu te vei vedea diferit dar te vei vedea altfel. Deja au trecut 3 ani de facultate și mule lucruri s-au schimbat. Ești altfel. Ai întâlnit oameni noi, lucrurile sunt noi. Tu ești tot tu dar altfel. E ciudat.Și bine.

duminică, 5 septembrie 2010

Byakuya- yozora no kawa

Al naibii voce mai ai, Byakuya-sama *_____*

Tsubaki I: Sentimente sau raţiune


Capitolul 14

            Ploaie de vară, lumină târzie a soarelui însângerta, frunză moartă, fulg alb slăbit de propriile-ţi tale vise, floare de cireş amară, partea rea a lucrurilor bune, copil chinuit de dorinţe. Păr de culoarea nopţii înconjurat de lumina dimineţii. Cer de vară la început de iarnă. Umbra arborilor înălţaţi de timp, cu scoarţă aspră şi crengile dezgolize se plimba pe obrazul udat de lacrimi inexistente. Buzele de mărgean erau lipite una de alta, nedorind să admintă tristeţea sfâşietoare din sufletul pustiu. Pe cât de repede s-a împrietenit cu EA, la fel de repede va dispărea. Vampir sau nu, n-are ce căuta într-o lume de care nu aparţine, care o face slabă,d epresivă, ciudată. Aceaşi uniformă ce-i amintea că ziua este om. De ce s-a încurcat într-un cerc vicios?Mătuşa surorilor vampire. Dar EA? A făcut o zi din viaţa-i murdară să fie altfel. Fata cu părul liliachiu a făcut-o să zâmbească. Un zâmbet sfios, mai degrabă o tresărire a buzelor, dar a fost un zâmbet. Dacă nu poate s-o facă şi pe EA să zâmbeasc n-are pentru ce trăi o viaţă mizerabilă, ca şi gândirea ei. Gânduri sinucigaşe ce-i fac mintea să se tre-zească din somnul veşnic. E un nimic înconjurat de un trecut incert. "Adio!" Vârful rece al săgeţii se contopea cu trupul ei. A rămas împietrită, aseme-nea unei statui, fără să scoată un cuvânt. Parcă nu simţea durerea şi pata de sânge ce se imprimase pe bluza albă, albă precum ea. Nu simţea... sau nu dorea să simtă. Era fericită ca va trece în lumea umbrelor?! Pământul se învârtea din ce în ce mai repede. O ameţeală bruscă a pus capăt meditaţiei. S-a prăbuşi pe covorul din frunze moarte asemenea unui bolovan în apă. Vântul năpraznic al unei dimineţi ce prevestea iarna scutură şi ultimele frunze ale arborilor înălţaţi de timpul, timp ce nu mai era al ei. Medalionul prietenei sale îi înconjura gâtul într-o strânsoare dulce, dulce ca moartea ce-o aştepta de atâta vreme. Închise ochii grăbit, dorind să simtă cu nasul micuţ mirosul pământului, începutul şi sfârşitul ei.
            -Tu ai vrut-o! Dar de ce, Mariko-san? Decizia de a nu-ţi înfrunta temerile te-a bântuit mereu. Pentru mine a fost uşor. Arisa nu îi mai era soră iar pe rudele Azmariei nici nu le cunoşteam. Pentru Aris va fi uşor? Parcă era-ţi prietene, nu-i aşa? Ce contează! Mi-am îndeplinit datoria: să-ţi ofer cheia spre uşa disperării. Fii fericită, Mariko, plutind în disperarea prevestitoare de moarte. Copila cu aceeaşi figură de nepăsare calmă păşi încet pe iarba aspră. Crengi uscate se rupeau sub greutatea picioarelor sale. Sabia udată de sânge cald stătea în teaca-i neagră, neagră precum noaptea ce-i pusese stăpânire pe sufletul ei prea tânăr pentru a lupta cu întunericul pe care-l provoca ea însuşi.
            -A fost o proastă! A jucat teatru într-un mod jalnic, mai jalnic decât tine. Nu te poţi preface că eşti de gheaţă, trebuie să fii de gheaţă! Calmul autorităţii ei era copleşitor. Sprâncenele fetei cu păr de aur semănau cu două săbii acuţite şi gata de atac.
            -Ayume, încetează! Nu vorbi în necunoştinţă de cauză! Eu sunt mama ta şi trebie să mă respecţi pentru că am făcut atâtea sacrificii pentru tine şi cel mai important: ţi-am dat viaţă. Ochii asemenea cerului de nepătruns o studiau pe furiş.
            -Minţi! A fost o greşeală că m-am născut. Dacă nu eram eu ai fi putut să-ţi conti-nui viaţa cu amorezul tău încrezut. Doar cine se aseamănă se adună…
            -Dacă ai fi fost doar o greşeală ai fi murit demult, crede-mă! Ar fi imposibl să nu te iubesc. Eşti fiica mea. Dar eu nu voi acţiona precum Kasa. Fă ce vrei! Poţi sta alături de mine dar să încerci să nu fii îngânfată, sau să pleci şi să fii tu pe care te doreşti.
            -Tocmai ca ea acţionezi. De ce nu admiţi că te asemeni cu ea? Ai spus că nu vei proceda ca ea şi faci întocmai precum Kasa. Ca să rămâi ea ce-a cerut să mă ucizi iar tu îmi cer mie să mă schimb, să nu fiu arogantă.
            -Greşit. Eu nu ţe-am cerut să te schimbi ci te-am rugat să încerci să te schimbi. Nu ţi-am impus un lucru ci te-am rugat să încerci. Spuneai de mine, mama ta, că nu ştiu să interpretez lucrurile, dar tu... nici pe-atât nu le cunoşti adevăratul sens.
            -Rămân, vociferă mica copilă cu părul de culoarea unei frunze moarte.
            -Ce-i cu această decizie bruscă? A întrebat cu aroganţă fata cu rochia de dantelă roşie precum sângele de pe lama sabiei.
             -Proştii au nevoie de ajutor, iar tu faci parte dintre cei cu probleme grave.
             -Poftim?!
            -Discuţia asta e foarte plictisitoare, nu crezi, mamă?Eu mă duc să-mi cumpăr nişte ciocolată.
            -Bine dar...
            -Pot să mă schimb şi singură iar banii ştiu unde-i găsesc. Ce?! Eşti invidioasă că eu m-am putut adapta lumii acestea şi că, spre deosebire de tine, pot să trăiesc în lumea umană făra a fi nevoită să îndeplinesc dorinţa cuiva?

Ce animeuri/manga urmăresc/citesc în acest moment

Azi mi-e lene, aşa că n-o să scriu nici o introducere.
Kaichou wa maid-sama!- nu ştiu de ce dar prevăd că adaptarea anime va fi pusă în lista mea de plan to watch când voi adăuga animeuri la această categorie.
Kanokon- sper că o să ajungă la on hold. Sau măcar să se termine odată...
Kyou, koi wo hajimemasu- v-am mai spus că semăn la înfăţişare cu Hibino? Nu?! Vă spun acum.
Kimi ni todoke- awwww Kazehaya e adorabil (*O*). Deci clar, mă declar o Sawako Hibino -_-
Musunde hiraite- din ce-am citit până acum, cel mai mult mi-a plăcut capitolul 2. Şi tipu din capitol...
Nina, my love- am o presimţire de on hold, nu ştiu de ce.
Ojousama no himitsu- ce-mi place când mai am un capitol sau două dintr-o manga şi alea nu-s traduse! Mor de adoraţie...
Papillon-hana to chou- dacă în Futakoi gemenele au o personalitate asemănătoare aici e fix invers.
Psi boy-d e ce trebuie să aibă manga asta doar 11 capitole? De ce? Bine că alte porcării au cu sutele T_T
Pouchi hound- în afară de îmbrăcăminte, la manga asta n-am găsit nimic interesant. Ba da! Urechile.
S-ka chuuihou!- n-am citit nici o pagină, dar am o vagă presimţire că va fi o mare porcărie. Bine că-i doar un capitol.
Sekirei- Yey, capitolul o sută!
Sidooh- cine l-a mai citit...
Strobe edge- tocmai am văzut că am vreo 3 capitole de recuperat. Şi când te gândeşti că am trecut de jumătatea manga-ului şi n-am idee cu cine o să rămână tipa...
The yagyu ninja scrolls- azi am terminat de recuperat capitolele. Mă întreb ce o să se mai întâmple având în vedere că au rămas doar 4 ochi de şarpe şi nici nu-s la jumătatea poveştii?
Zero no tsukaima- animeul s-a terminat de când şi ăştea n-au ajuns nici primul sezon.
Zetman- a începutsă mă plictisească. Noroc de ultimul capitol.
Zettai karen children- nu bagă şi autoarea nişte romance, ceva, că deja e capitolul 200 şi ceva.
Zombie-loan- în sfârşit s-a ajuns cu traducere la capitolele de acum câţiva ani. Yahoo!

Am terminat lisata după vreo 2 zile. Aleluia!
Recomand: Kaichou wa maid-sama!, Kimi ni todoke, Kyou, koi wo hajimemasu, Papillon-hana to chou, Psi boy, Strobe edge, the yagyu ninja scrolls, akuma to love song, B.O.D.Y., Boku no hatsukoi wo kimi ni sasagu, bokutachi wa shitte shimatta, Dance! Subaru, Dear, Fruits basket, Gantz, Genshiken, Hiyokoi, Death note şi Naruto Shippuuden.

Ce animeuri/manga urmăresc/citesc în acest moment

Dimineaţă scrisesem o introducere mai lungă, dar deşteptul meu calculator s-a blocat. Adio post T_T Oricum, ideea era că nu văd de ce i se acordă atâta importanţă latinei şi că m-am dus degeaba la şcoală fiindcă probabil  "iubita" mea dirigă a crezut că e vineri. Şcoala era închisă... Deci m-am trezit la 7 degeaba, după ce că mă culcasem pe la 1 şi ceva X-X
Bokutachi wa shitte shimata- cum spuneam, habarnam dacă au pus ceva
Bus hashiru- desigur că ultimele 2 capitole nu-s de găsit, altfel nu se putea...
Calling- pariat trece la on hold
Countrouble- mi-a plăcut faza când a aflat tipu din greşeală că prietena lui din copilărie îl plăcea. Mă întreb ce vrăji o să mai suporte?...
Dance! Subaru- sper c-au mai pus ceva că-i tare interesantă manga asta!
Dear- când lucrurile deveneau mai interesante... Papa capitole! Vreau să traducă mai rapid capitolul ăla cu sărutul dintre Ki şi Chiruha. Deşi ştiu că o să treacă vreo câţiva de ani... Da deh.
Dengeki daisy- n-am idee ce-i cu ea.
Fruits basket- abia am început-o. Dacă în anime îl preferam pe Yuki, acum, în manga, îl ador pe Kyo. Hm, interesantă schimabare de gusturi -_- Cred că se trage de la faptul că-mi plac pisicile.
Gantz- oare o să reuşească să o salveze Kei pe Tae? Oare o să se termine odată nebunia? Da asta înseamnă să se termine Gantz. Nuuuuuu!!
Gekkou teien- nu-mi amintesc cine ştie ce
Genshiken- al naibii manga despre fenomenul otaku! Abia am început-o şi nu mă mai satur de ea. Sigur când voi epuiza cele 55 de capitole voi căuta ceva asemănător. Parcă-i mai interesantă decât animeul. Sau a trecut prea mult de când l-am văzut...
Hana no mizo shiru- la on hold cu ea!
Hyokoi- nu înţeleg cum am ajuns să iubesc manga asta din 3 capitole dar na, n-am ce face.
Hybrid berry- manga asta m-a lăsat rece.
Ichigo to anzu- parcă era interesantă, da iar mă cam lasă memoria.
Itsuka tenma no kuro usagi- on hold.
Kahe tantei bu- tot la on hold probabil.

Şi cu asta am terminat postul pe noaptea de azi, că mi-e somn şi vreau să-mi continui fantezia cu Byakuya (=^_^=)

sâmbătă, 4 septembrie 2010

Ce animeuri/manga urmăresc/citesc în acest moment

Deci, în primul rând, ţin să meţionez că sunt foarte obosită, că mâine trebuie să mă trezesc la 7 ca să mă duc apoi la şcoală la 9, să fac o idioţenie de pregătire la latină, că deja la mine a început marea cheltuială cu rechizite, uniformă şi chestii în genu, şi nu în ultimul rând, că mai am un miliard de lucruri de făcut pe care nu le-am făcut/trebuia să le fac. Partea cu blogul e pe la mijloc, deci trage-ţi singuri concluizia. Ignorând toate chestiile de mai sus, să începem:
Bleach- încă vreo 50 de episoade şi sunt la zi. M-am săturat până peste cap de filiere, filiere şi iarăşi filiere. Bine că ending-urile şi opening-urile sunt bune, şi că a început arcul cu zanpakuto-urile care-i destul de interesant. Sode no Shirayuki ^-^
Cowboy bebop- cică am văzut 10 episoade,dar nici acum nu m-a prins animeul ăsta. Deloc...
Death note- îl iubesc! Ce păcat că sunt la episodul 11 şi în curând n-o să mai fie episoade subtitrate în română şi o să trebuiască să aştept. Poate până de Paşti o să-l termin T_T
Futakoi alternative- încă două episoade şi l-am terminat. Având în vedere că am trecut bine de jumătate şi tot nu are o poveste relativ solidă, animeul e chiar bunicel. Cum-necum, episoadele astea se termină ca prin minune.
Katanagatari- cine l-a mai văzut... Ops!
Naruto Shippuuden- probabil vor mai apărea vreo 2 episoade până termin cu Bleach şi mă reapuc de el.
Ouran High school host club- nu-i rău anime-ul dar nici nu mă încântă. E drept că n-am văzut decât 6 episoade până acum. Dar tot mai bun parcă-i Futakoi Alternative.
Trigun- tre să-l bag la on hold
-6mm no taboo- o manga yaoi la care mai am un capitol de citit. De l-ar traduce odată să-mi iau de-o grijă!
Akuma to love song- de când m-am uitat prin manga-urile din lista de on hold habarnam dacă au mai pus ăştea vreo ceva.
Aozora Yell-la fel ca precedenta. Şi-mi plăcea manga asta..
Arisa- parcă nu mai are farmecul de la început.
B.O.D.Y- cuvintele de ordine în lista mea de manga sunt "habarnam dacă au actualizat ceva"
Blue- am o vagă impresie c-o să treacă la on hold.
Bokura no hatsukoi wo kimi ni sasagu- O iubesc. Şi când mă gândec ce sfârşit a avut filmul mai că mă apucă nervii fiindcă ştiu că n-o să am de unde să citesc celelalte capitole prea curând. Sigur o să-mi stoarcă şi ultima lacrimă T_T_T_T
Bakuman-am aflat că anime-ul va începe în octombrie. În rest nimic.
Boku no koi no hanashi himegoto-asta-i ultima manga pe noaptea de azi. Cu alte cuvinte: vezi cuvintele de ordine.
Noapte bună şi la cât mai multe anime-uri şi manga!

miercuri, 1 septembrie 2010

Caramelldansen

În perioada asta sunt în curs de informare pentru poveste şi taman acum mi-a mai venit o idee interesantă. Şi mai am şi alte chestii de făcut, cum ar fi postarea lunară cu animeuri şi manga pe care le urmăresc, nişte articole pe care cică le scriu de 3 ani, japoneza, intrarea la liceu, doza zilnică de anime şi manga, nişte vizite, nişte cărţi la care trebuie să mă uit, eventual să mai şi citesc ceva din bibliotecă,etc. Şi abia am terminat o curăţenie care a ţinut vreo 3-4 zile. Minunat -_-'